X

padlófelújításNagyon jó volt, hogy a bemutatóteremben megnézhettük, hogy milyen felületeket tudnak kialakítani, mert elképzelni nem nagyon tudtuk, hogy milyen lesz majd a kész állapot.
Nagyon pozitív volt, hogy az ajánlatkéréstől a kivitelezés végéig az összes adminisztratív dolog nagyon gördülékenyen és abszolút korrekt módon ment. A csiszolást nagy gondossággal végezték és nagyon jó volt azt tapasztalni, hogy a csiszolást végző kollégák úgy viszonyultak a padlónk csiszolásához, mintha a saját lakásuk padlóját csiszolták volna.
A padló nagyon-nagyon szép lett. Nagyon egyedi és érdekes. A kezdetben kétkedő ismerőseink is elismerik, hogy praktikus és esztétikus padló lett a betonból.
A strapát is jól bírja. Még tartanak a felújítási munkálatok a házban, így elég komoly megterhelésnek van kitéve a csiszolt felület (vakolatcsere, fúrás-faragás, kalapálás…) de sehol sem lett semmi baja a padlónak. (pedig a minap ráejtettem egy kalapácsot is J ) Többen drága márványnak vagy gránitnak nézték és el se akarták hinni, hogy ez „csak” beton. Kezdetben kicsit féltem, hogy majd esetleg nagyon csúszik vagy fura lesz rajta járni, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam. A legjobban az tetszik, hogy ahogyan változik a nap beesési szöge, úgy változik a padló színe is. A sötétebb helyeken nagyon szép csillogó fekete, ahol pedig besüt a nap, a borostyánkőhöz hasonlít a felület. (legalábbis szerintem J ) Nem is szívesen teszek rá bútorokat.
Szeretném megköszönni, hogy folyamatosan tájékoztattak minket. Sokat számított, hogy elmagyarázták a dolgokat és hogy lépésenként elmondták, hogy mi, hogyan fog történni. Szóval, tökéletesen elégedettek vagyunk mindennel és köszönünk mindent.
Üdvözlettel: Pintér Zsuzsanna
Salamon Security Kft.
1203 Budapest, Kinizsi u. 9.
Tel: 06-30-473-26-64

További vélemények:
Digitális nyomda, beton padlójának csiszolása
Makány Márta által tervezett csiszolt beton padló
Elegáns belváros butik márványpadló felújítása
Magánház, terasz és lépcső betoncsiszolás

X

padlófelújításDigitális nyomda révén, fontos számunkra, hogy a nyomdagépek környezete tiszta legyen.
Egy közel 250 m2-es helységet portalanná varázsolni nem kis feladat. Milyen megoldást válasszunk, ami esztétikus és kíméli a pénztárcánkat is, hiszen néhány száz forintos m2 ár különbség is jelentős plusz kiadást vagy éppen megtakarítást tud eredményezni.

Több érv szólt amellett, hogy a Natúrkő-Geomárvány Kft.-t válasszuk. Ingyenes felmérés, ingyenes próbacsiszolás. A számok és a látvány önmagáért beszélt. Munkájukat szakértelemmel, precizitással és fegyelmezetten végezték. Az előre bevállalt határidőt tartották.

A nyers betonból fényesen csillogó felület lett, amely végül még színezést is kapott.

A csiszolt és színezett beton amellett, hogy esztétikus látvány, könnyen tisztán tartható, felmosható, az esetleges lecseppenő festéket, ragasztót nyomtalanul el lehet távolítani róla.

Jó döntésnek bizonyult, hogy a Natúrkő – Geomárványt választottuk, még a hitetlenkedőknek is ajánlani tudom.

További vélemények:
Magánház, márványpadló felújítása
Makány Márta által tervezett csiszolt beton padló
Elegáns belváros butik márványpadló felújítása
Magánház, terasz és lépcső betoncsiszolás

X

padlófelújításNagyon régi (20 éves) időjárás viszontagságainak kitett, nagyméretű teraszunkat és a hozzá tartozó girbe-gurba, töredezett félkör alakú lépcsőt javította és csiszolta gyönyörűre a Geomárvány Kft.

Köszönjük gyors és pontos munkájukat és azt, hogy megint öröm kiülni a teraszra.

További vélemények:
Magánház, márványpadló felújítása
Digitális nyomda, beton padlójának csiszolása
Makány Márta által tervezett csiszolt beton padló
Elegáns belváros butik márványpadló felújítása

PADLÓFELÚJÍTÁS

XXI. Századi technológia akár az Ön otthonában is!

Márványfelújítás

márványpadló felújítása

A padló felújítás előtt el kell dönteni, hogy pontosan mit is akarunk!!

márványpadló csiszolása
"Azt szeretném, hogy újra tükörfényes legyen a padlóm."Ha a padlóburkolat csak megmattult, akkor elegendő a polírozás. Cégünk az úgynevezett kristalizációs eljárással már több mint 20 éve szolgálja ki a megrendelőit.

Oly annyira biztosak vagyunk abban, hogy a legjobb munkát végezzük, hogy egyedi garancia rendszert vezettünk be!


HA ÖNNEK A KRISTALIZÁLÁSRA VAN SZÜKSÉGE KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT ITT márványpadló kristalizálása
márványpadló karcok eltávolítása

"Nekem arra van szükségem, hogy padlóban lévő kisebb karcok, foltok is eltűnjenek, JA és persze tükörfényes is legyen!"Amennyiben a padló matt, kopott és karcos, de nem elvárás a padló síkba csiszolása (fogak eltüntetése). Cégünk rendelkezik speciális gyémántkorongokkal, amelyek eltüntetik a padlóban lévő karcokat és visszaadja a padló eredeti fényét és struktúráját. Szeretnénk kiemelni, hogy itt is gyémántszerszámos csiszolás / polírozás történik.


márványpadló fényesség garancia

Úgy gondoljuk, hogy a megrendelőinknek azért van márványpadlója, mert hosszútávra terveznek, ez igaz a mi cégünkre is. Ezáltal cégünk az országban egyedülálló módon FÉNYESSÉG GARANCIÁT vezetett be, amit minden egyes munkánál garantálunk, bízva abban, hogy megrendelőink bátran ajánlanak majd minket!


HA ÖNNEK KOMPLETT PADLÓFELÚJÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGE A LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNYON, AKKOR KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT ITT márványcsiszolás


"Én azt szeretném, hogy olyan szép legyen a padlóm, mint a kastélyokban, sőt valahol azt hallottam, hogy a mai technológiákkal már az is elérhető, hogy szebb legyen, mint amikor lerakták!"

márványpadló csiszolása
Amikor a padló teljesen matt és karcos, vagy rosszul leburkolt, "fogas" felületeknél és nagyon mély karcok esetén, vagy amikor a megrendelőink a legjobb megoldást keresik, akkor a TELJES CSISZOLÁST javasoljuk! Ilyenkor 8-10 fajta gyémánttal kell a márványt csiszolni, ezáltal egy teljesen sík tükörfelületet kapunk. A síkba csiszolást érdemes elvégeztetni új burkolás esetén is, mert rendkívül szép felületet kapunk, mintha csak egy lapból lenne leburkolva.


márványpadló felújítása
Az olyan megrendelőinknek, akik a legjobbat kérik, azoknak mi is a legjobbat ajánljuk, tehát akik tőlünk TELJES CSISZOLÁST kérnek, azoknak
AJÁNDÉKKÉNT a csiszolást követő évben egy teljes kristalizációs polírozást adunk. AJÁNDÉKBA!


HA ÖN NEM SZERETI A FÉLMEGOLDÁSOKAT ÉS A LEGJOBBRA VAN SZÜKSÉGE, AKKOR KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT ITT
ajándék polírozás

AJÁNDÉK!!!


Azoknak a vevőinknek, akik az ajánlatkérést követő héten megrendelik valamelyik PADLÓFELÚJÍTÁS csomagunkat, AJÁNDÉKKAL kedveskedünk!!AMENNYIBEN MEGGYŐZTÜK ÉS SZERETNE AJÁNLATOT KÉRNI, KATTINTSON IDE!
 • betonfelújítás
 • betonfelújítás
 • betonfelújítás
 • betonfelújítás
 • betonfelújítás
 • betonfelújítás
 • Nagyon jó volt, hogy a bemutatóteremben megnézhettük, hogy milyen felületeket tudnak kialakítani, mert elképzelni nem nagyon tudtuk, hogy milyen lesz majd a kész állapot.
  Nagyon pozitív volt, hogy az ajánlatkéréstől a kivitelezés végéig az összes adminisztratív dolog nagyon gördülékenyen és abszolút korrekt módon ment.

  Tovább...

 • Digitális nyomda révén, fontos számunkra, hogy a nyomdagépek környezete tiszta legyen. Egy közel 250 m2-es helységet portalanná varázsolni nem kis feladat. Milyen megoldást válasszunk, ami esztétikus és kíméli a pénztárcánkat is, hiszen néhány száz forintos m2 ár különbség is jelentős plusz kiadást vagy éppen megtakarítást tud eredményezni.

  Tovább...

 • Nagyon régi (20 éves) időjárás viszontagságainak kitett nagyméretű teraszunkat és a hozzá tartozó girbe-gurba, töredezett félkör alakú lépcsőt javította és csiszolta gyönyörűre a Geomárvány Kft. Köszönjük gyors és pontos munkájukat és azt, hogy megint öröm kiülni a teraszra.

  Tovább...

Küldjön üzenetet:

Név:*

E-mail cím*:

Telefonszám:

Üzenet*:


Feliratkozás hírlevélre
WWW.PADLOFELUJITAS.HU Az oldalt készítette: Frank's WebDesign